Face Peeling

untitled-2-of-7-e1399322917437

* The key to look younger and healthier in your face is exfoliation (peeling). Use a homemade scrub to remove all dead skin cells. These dead skin cells  will otherwise clog your pores. Exfoliate 2-3 times per week. This will make the skin glow and the makeup will adhere so much better.

* The health of your skin depends on what you eat. Eat plenty of vegetables and fruits. Drink water instead of sugary drinks, it will cleanse your whole body, you get better blood circulation in the skin and it keeps it clean. Eat clean food (non fried, non processed), fish, natural nuts, seeds, beans and berries. Reduce/exclude red meat and milk products.Drink lots of green, white and herb tea. It contains antioxidants which are beneficial .  Eat A- and B vitamins and zinc supplements.

* Change pillowcases and towels frequently. Bacteria settles quickly into the fabric and clogs your pores. Do not touch your face with your hands because they are full of germs.

Homemade face scrub recipe here.

  1. Nyckeln till friskare hy är peeling. Använd hemmagjord skrub för att ta bort döda hudceller. Dessa döda hudceller brukar annars täppa igen dina porer vilket oftast leder till finnar/akne. Skrubba 2-3 ggr/ vecka. Detta kommer göra huden mer levande och smink kommer fästa bättre.
  2. Hudens välmående beror helt på vad du stoppar i dig. Ät grösaker och frukt varje dag. Drick vatten istället för sötade drycker. Detta kommer rengöra ditt inre och ge bättre blodcirkulationen under huden och håller huden renare. Ät bra mat, alltså inte friterat eller processad snabbmat. Fisk, nötter, frön, bönor, och bär är bra att få in i kosten. Minska/undvik rött kött och mjölkprodukter. Drick grönt, vitt och ört te. De innehåller antioxidanter som skyddar huden från yttre faktorer.
  3. Byt örngott och ansikthandduk ofta. Ba kterier ökar snabbt i tyg och det täpper i sin tur till porerna i ansiktet. Undvik att röra ansiktet eller klämma med fingrar då både fingrar och naglar innehåller massor av bakterier. Om du ändå måste så använd istället mjuka plastverktyg som du desinficerar innan använding.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s