Badkläder för just din kroppstyp

Vad som passar bananen:banan.jpgBanan. Rak kroppsform, otydlig midja. Mål: Skapa kurvor. Do’s: Utskurna halterneck- baddräkter som går ihop mot magen, ger en illusion av fylligare byst och smalare midja. Underdelen kan vara i en knytvariant, det ger former till höfterna. Om du ska ha bikini är det en halterneck variant med en knytunderdel. Dont’s: Vanliga baddräkter eller underdelar som har breda band eller hotpants.

Vad som passar Päronet:päronbikini.jpgPäron: Något bredare höfter, smal midja och liten byst. Mål: skapa en balans och ge effekten av en fylligare byst. Do’s: Bandeau eller halterneck bikini. Ger effekt av en större byst, skapar balans och är mest smickrande för din kropp. Dont’s: Baddräkt, skapar ingen balans.

Vad som passar äppelformad kropp:äppleMorot: Små höfter och en fylligare överdel. Mål: skapa större höfter och balans. Do’s:  Halternecktopp, underdel med mönster eller bredare variant för att ge höfterna en fylligare effekt. Dont’s: Bandeau, gör att din byst se ännu större ut och dina höfter blir små. Vanlig baddräkt.

Vad som passar timglasformad kropp:timglasTimglas: Breda höfter, smal midja, större byst. Mål: behålla den figuren. Do’s: Likadana under- och överdelar, vanliga baddräkter. Dont’s: Över- eller underdelar som sticker ut.

eweew11fff22244.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s