Skönhetsguide 30 dagar

ekologisk-ricinolja

  1. Inre organ: En tsk linfrön varje morgon. Tugga igenom ordentligt och drick varmt vatten (kokt vatten som svalnat, med citronjuice). Ät frukost efter en halv timme. Linfrön rensar kroppen från slaggprodukter och därför kmr huden bli mer jämn och fräsch. Förutom detta så stärker fröna både hår och naglar.
  2. Vacker insida: Ät kokt rödbeta varje dag. Rödbeta har blodrensande egenskaper. Friskt blod i kroppen är en viktig förutsättning för en frisk och vacker insida.
  3. Ansiktet: Varje dag, 1h innan läggdags, smörj ansiktet med glycerin och E-vitamin. Rengör huden noga och ge den en lätt massage med ansiktsborste tills huden blir en aning röd. Just då kommer cellerna vara som mest mottagliga för näringsämnen. För att bli av med den kladdiga känslan tills blandningen sugs in i huden, spreja lite hydrolat/toner i ansiktet. Denna kur kmr släta ut rynkor och jämna ut hudtonen.
  4. Hår och naglar: Ät 50 gram nötter varje dag. Håret och naglarna kmr bli synligt friskare redan efter 2 veckor. Var tredje dag, gör en hårinpackning av torrt senapspulver blandat med vegetabilisk olja (ex vetegroddsolja elr ricinolja), på vått hår i 20-30min. Starkare hår och mer lyster synligt efter 30 dagar.
  5. Fötter: Innan läggdags och efter duschen, smörj in fötterna med valfri vegetabilisk olja blandat med några droppar pepparmyntsolja. Sätt på strumpor och sov med dem. Efter 30 dagar med samma rutin, kmr fötterna vara mjuka och fina. Perfekt inför sommaren.
  6. Fransar: Ordna en tom och ren maskara tub, fyll med vetegroddsolja. Borsta igenom fransarna innan läggdags med fransborsten doppat i oljan. Om en månad har du tjockare, längre och fastare fransar. Prova och se!
  7. Hud: Blanda 0,5dl havssalt och 0,5dl fet gräddfil/smetana. Massera in blandningen på kroppen med en vante, upprepa vid varje duschning. Saltet tar bort alla döda hudceller och desinficerar huden. Om du har blemmor så kmr de försvinna. Gräddfilen mjukar upp och ger näring åt hudcellerna.
  8. Ansikte: Använd en oljeblandning som innehåller amarantolja, varje dag. Oljan innehåller skvalen och är en komponent som redan finns i vår hud och har som uppgift att förhindra rynkor, släta ut ärr, brännskador, hudbristningar. Recept på anti-age olja med amarant.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s